Zooplus.fi alennuskoodit

Katso Zooplus.fi uusimmat alennuskoodit, edut ja tarjoukset tammikuu 2022. Hyödynnä Zooplus.fi alennuskoodi ja säästä selvää rahaa. Olemme etsineet tälle sivulle verkkokaupan alekoodit, kampanjakoodit, tajouskoodit sekä tarjoukset.

Zooplus.fi on alunperin saksalainen pelkästään verkossa toimiva lemmieläintuotteiden ja lemmikkien ruokien verkkokauppa. Valikoimissa on yli 7000 tuotetta.

Zooplus tarjoaa sivuillaan myös tuote-esittelyvideoita valinnan tueksi ja myös muut käyttäjät ovat arvostelleet tuotteita. Lisäksi löytyy erilaisia top-listoja suosituimmista tuotteista eri osastoittain. Zooplus.fi-verkkokaupan kokonaisvaltainen valikoima kattaa koiran, kissan, pieneläimen, linnun tai matelijan omistajan kaikki tarpeet, akvaarioharrastajaa lukuunottamatta. Tarjolla on tunnettuja merkkejä kuten Royal Canin, Eukanuba ja Hill's.

Tuotteiden toimitusmaksu Suomeen on 3,90 euroa, yli 39 euron tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Tuotteet voi palauttaa 14 päivän kuluessa toimituksesta. Maksun voi suorittaa luottokortilla tai tilisiirtona. Ensimmäisestä tilauksesta saa 10% alennuksen.
Siirry Zooplus.fi -sivustolle tästä >> ( zooplus.fi )

Katso alennuskoodit ja uusimmat tarjoukset tästä

KATSO ETU
Kopioi alennuskoodi

Tämä Zooplus alennuskoodi antaa sinulle 5 % alennusta, kun ostat Zooplus.fi verkkokaupasta yli 100 eurolla.
Voimassa 26.11.2012 saakka.

EUKANUBA-ALE
Kopioi alennuskoodi

Saat 10 e alennusta kaikista Eukanuba-tuotteista. Minimitilaus on 59 euroa.
Voimassa 15.04.2012 saakka.