Vitaelab alennuskoodit

Katso Vitaelab uusimmat alennuskoodit, edut ja tarjoukset tammikuu 2022. Hyödynnä Vitaelab alennuskoodi ja säästä selvää rahaa. Olemme etsineet tälle sivulle verkkokaupan alekoodit, kampanjakoodit, tajouskoodit sekä tarjoukset.

VitaeLab verkkokauppa eli VitaeLab.fi myy luontaistuotteet ja ravintolisät netissä ja toimittaa tuotteet suoraan postilaatikkoon. Katso Vitaelab alennuskoodi.

VitaeLab oy -valikoimaan kuuluu ravintolisät, vitamiinit, antioksidantit, kalaöljykapselit ja mineraalilisät. Valikoiman tuotteet ovat VitaePro, OmegaPro, BioPro ja MultiPro. VitaePro -kapseleita on tutkittu tieteellisesti ja tutkimusten mukaan sillä on ollut positiivinen vaikutus lihaksiin ja niveliin. Myöskin kyselytutkimus on osoittanut samansuuntaista vaikutusta kapseleiden käyttäjiin.

VitaeLab on osa norjalaista Sana Pharma -konsernia, joka on toiminut ravintolisien myynnissä vuodesta 2002. Tuotteet toimitetaan postilaatikkoon kirjeenä ja toimitusaika on 2 - 3 viikkoa, joten aivan heti tuotteita ei saa kotiin. Toimitusmaksu on 3,90 euroa.
Siirry Vitaelab -sivustolle tästä >> ( vitaelab.fi )

Katso alennuskoodit ja uusimmat tarjoukset tästä