TokNet.fi alennuskoodit

Katso TokNet.fi uusimmat alennuskoodit, edut ja tarjoukset tammikuu 2022. Hyödynnä TokNet.fi alennuskoodi ja säästä selvää rahaa. Olemme etsineet tälle sivulle verkkokaupan alekoodit, kampanjakoodit, tajouskoodit sekä tarjoukset.

Toknet.fi eli TokNet on Tokmanni konsernin verkkokauppa. Tarjolla on edullisia tuotteita samoista tuotekategorioista mitä Tokmanni-liikkeet myyvät.

TokNet on siis Tokmannin lisäksi myös Tarjoustalo, Säästötalo Robinhood, Maxi Makasiini, Vapaavalinta ja Maxi Kodintukku sekä Saiturinpörssi liikkeiden yhteinen verkkokauppa.

Maksutapoina käy verkkopankkimaksut, luottokortit (myös Visa Electron) sekä Klarna lasku ja Klarna tili. Yli 100 euron tilauksissa toimituskulut ovat ilmaiset Postiin tai kotiin kannettuna (kun tilaus on alle 35 kg). Toimitukset TokNet.fi-verkkokaupasta yli 60 noutomyymälään ovat aina ilmaisia.
Siirry TokNet.fi -sivustolle tästä >> ( toknet.fi )

Katso alennuskoodit ja uusimmat tarjoukset tästä

4L3HN94K
Kopioi alennuskoodi

10% Toknet alennus laskiaiseen liittyvistä tuotteista.
Voimassa 03.02.2013 saakka.

BQ3LLNEV
Kopioi alennuskoodi

Saa 10 euron Toknet alennus, kun käytät tämän alennuskoodin.
Voimassa 20.01.2013 saakka.

RcAVU1mKlCMF
Kopioi alennuskoodi

Tämä TokNet alennuskoodi antaa 10% TokNet alennus-edun, kun teet ostoksia yli 50 eurolla. Alekoodi on voimassa 16.12.2012.
Voimassa 16.12.2012 saakka.

KATSO ETU
Kopioi alennuskoodi

Tämä Tokmanni alennus antaa sinulle ilmaiset toimituskulut, kun tilaat tuotteita vähintään 100 eurolla TokNet-verkkokaupasta.
Voimassa toistaiseksi.