Terveysteekki alennuskoodit

Katso Terveysteekki uusimmat alennuskoodit, edut ja tarjoukset tammikuu 2022. Hyödynnä Terveysteekki alennuskoodi ja säästä selvää rahaa. Olemme etsineet tälle sivulle verkkokaupan alekoodit, kampanjakoodit, tajouskoodit sekä tarjoukset.

Terveysteekki -verkkokauppa (eli terveysteekki.fi) on kotimainen terveyskauppa. Valikoimista löytyvät ravintolisät, vitamiinit, kivennäisaineet, omega-rasvahapot, painonhallinta-tuotteet sekä luontaistuotteet, ihonhoitotuotteet, lastenhoitotarvikkeet, hygieniatuotteet ja verenpainemittarit. Suosituimpia tuotemerkkejä ovat mm. Bioteekki, Dr. Hauscka, Regulat ja Nutrilett.

Terveysteekki.fi toimituskulut ovat ilmaiset, jos tilaat tuotteita yli 80 eurolla (normaalisti 4,95 euroa) ja kotiinkuljetus on ilmainen, kun tilaat tuotteita yli 100 eurolla. Terveysteekki myöntää myös alennuksia isommista tilauksista. Yli 150 euron tilauksesta alennusta saa 10 euroa, kun taas yli 500 euron tilauksesta jo 50 euroa. Maksutapona käyvät kaikki tyypilliset eli verkkopankkimaksut ja maksukortit.
Siirry Terveysteekki -sivustolle tästä >> ( terveysteekki.fi )

Katso alennuskoodit ja uusimmat tarjoukset tästä