Taitaentehty.fi alennuskoodit

Katso Taitaentehty.fi uusimmat alennuskoodit, edut ja tarjoukset tammikuu 2022. Hyödynnä Taitaentehty.fi alennuskoodi ja säästä selvää rahaa. Olemme etsineet tälle sivulle verkkokaupan alekoodit, kampanjakoodit, tajouskoodit sekä tarjoukset.

Taitaentehty.fi-verkkokaupasta löydät kotimaisia käsintehtyjä tuotteita kotiin ja lahjaksi. Tuotteet on valmistettu Suomessa ja tekijät ovat oman alansa ammattilaisia. Sivustolta löytyy reilun parin kymmenen myyjän tuotteita. Lisää myyjiä ja uusia tuotteita tulee mukaan koko ajan.

Käsintehdyt tuotteet ovat aina uniikkeja. Taitaentehdyn valikoimiin kuuluu koruja, asusteita ja lasten vaatteita. Lisäksi Taitaentehty tarjoaa valikoiman erilaisia kodin sisustusesineitä, esimerkiksi tyynyliinoja, kynttilöitä ja keittiötarvikkeita. Taitaentehdystä löytyy myös monia käsintehtyjä lahjaideoita moneen eri tilaisuuteen.

Taitaentehty.fi-verkkokauppa toimittaa varastossa olevat tuotteet 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen koosta riippuen lähimpään postitoimipaikkaan tai Matkahuollon kautta. Toimituskulut riippuvat paketin painosta ja toimitustavasta. Maksun voi suorittaa yleisimpien nettipankkien lisäksi tilisiirtona tai luottokortilla Paypalin kautta. Palautusoikeus on 14 päivää, mutta se ei koske asiakkaalle erikseen räätälöityjä tuotteita.
Siirry Taitaentehty.fi -sivustolle tästä >> ( taitaentehty.fi )

Katso alennuskoodit ja uusimmat tarjoukset tästä