Pulju.net alennuskoodit

Katso Pulju.net uusimmat alennuskoodit, edut ja tarjoukset tammikuu 2022. Hyödynnä Pulju.net alennuskoodi ja säästä selvää rahaa. Olemme etsineet tälle sivulle verkkokaupan alekoodit, kampanjakoodit, tajouskoodit sekä tarjoukset.

Pulju.net-verkkokauppa on keskittynyt lahjaideoihin erityisesti hyvän huumorintajun omaaville henkilöille. Pulju.netin valikoimista löytyvät lahjaideat, huumorituotteet ja niiden lisäksi muita hieman erikoisempia tuotteita, joita ei muualla ole välttämättä saatavilla.

Tuotteita pulju.net-verkkokaupasta löytyy suuri valikoima laidasta laitaan, lompakoista ja avaimenperistä lamppuihin ja kylpytakkeihin. Edustettuja brändejä ovat NIXON, Electric ja Black Flys. Pulju.netistä löydät varmasti erikoisen lahjaidean henkilölle, jolla on jo kaikkea.

Tuotteet maksetaan verkkomaksuna, luottokortilla tai Klarnan kautta. Myös postiennakolla tilaaminen onnistuu. Toimituskulut 6,70 euroa, tuotteet voi myös noutaa varastolta. Varastossa olevat tuotteet pyritään lähettämään 1-2 päivän kuluessa tilauksesta. Tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
Siirry Pulju.net -sivustolle tästä >> ( pulju.net )

Katso alennuskoodit ja uusimmat tarjoukset tästä

KATSO ETU
Kopioi alennuskoodi

Saat ilmaiset toimituskulut, kun ostat Pulju.net:istä vähintään 40 eurolla.
Voimassa toistaiseksi.