Piilola alennuskoodit

Katso Piilola uusimmat alennuskoodit, edut ja tarjoukset tammikuu 2022. Hyödynnä Piilola alennuskoodi ja säästä selvää rahaa. Olemme etsineet tälle sivulle verkkokaupan alekoodit, kampanjakoodit, tajouskoodit sekä tarjoukset.

Piilola.fi on Kukkamyynti Piilola Oy:n kukkakauppa netissä. Netistä ostajan valitsemat kukat toimitetaan suoraan valittuun toimituspaikkaan vastaanottajalle.

Piilola.fi-verkkokaupasta voit tilata esimerkiksi hääkukat, onnitteluruusut, surukukat ja muut kukat eri juhlatilaisuuksiin ja arjen piristykseksi. Myös koristelut eri tilaisuuksiin saa tilattua verkkokaupan kautta. Verkkokaupan päivystys on avoinna klo 9-21.

Piilola toimittaa itse kukat pääkaupunkiseudulle, muualle Suomeen ne toimittaa Interflora, silloin tilatut kukat voivat poiketa hieman kuvissa olevista vaihtoehdoista. Myös ulkomaille lähetys onnistuu. Kukkalähetys on nopeimmillaan perillä 4 tunnin kuluttua tilauksesta. Tilauksien viimeiset jättöajat riippuvat toimituspaikasta. Tilaukset maksetaan verkkopankissa tai luottokortilla. Toimitusmaksut vaihtelevat 7,90 euron ja 16 euron välillä, joillekin paikkakunnille on vielä erikoishinnasto.
Siirry Piilola -sivustolle tästä >> ( piilola.fi )

Katso alennuskoodit ja uusimmat tarjoukset tästä