Leikkien.fi alennuskoodit

Katso Leikkien.fi uusimmat alennuskoodit, edut ja tarjoukset tammikuu 2022. Hyödynnä Leikkien.fi alennuskoodi ja säästä selvää rahaa. Olemme etsineet tälle sivulle verkkokaupan alekoodit, kampanjakoodit, tajouskoodit sekä tarjoukset.

Leikkien.fi-verkkokauppa on keskittynyt opettavaisiin leluihin, peleihin ja leikkeihin. Leikkien lelut, pelit ja leikit kehittävät lasten luovuutta, motorisia-, kommunikaatio- ja matemaattisia taitoja ja musikaalisuutta.

Leikkien.fi-verkkokaupan valikoimasta löytyy leluja rakennuspuuhiin, rooli- ja mielikuvitusleikkeihin ja ulkoleikkeihin. Lisäksi löytyy opettavaisia pelejä, askartelutarvikkeita ja kirjoja. Valikoima sisältää Leikkien omia tuotemerkkejä, joita ovat muun muassa Plantoys, Smartmax, Anamalz, Janod, Wedgits, Smartgames, Voilá, Smartframes, Kaloo, Bubber ja Beleduc. Muita verkkokaupasta löytyviä tuotemerkkejä ovat Brio, Alga, Satukustannus, Roosi Tactic, Oppi&ilo WSOY, Alkupolku ja Fiskars.

Leikkien.fi-verkkokaupan tuotteet toimitetaan 1-3 kuluessa, joidenkin tehdastuotteiden kohdalla aika voi olla pidempi. Tuotteet toimitetaan Postin kautta ja asiakkaalle on mahdollissta valita lisämaksua vastaan kuljetukselle lisäpalveluita. Normaalin postipaketin toimituskulut ovat 5,90 euroa. Tilaukset voi myös noutaa Leikkien Outlet myymälästä Tampereelta ilman toimituskuluja tai toimituksesta voi myös sopia erikseen asiakaspalvelun kanssa. Maksun voi suorittaa verkkopankin kautta tai Luottokunnan korteilla (myös Electron). Myös tilisiirto onnistuu. Tuotteilla 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
Siirry Leikkien.fi -sivustolle tästä >> ( leikkien.fi )

Katso alennuskoodit ja uusimmat tarjoukset tästä