Korunetti.fi alennuskoodit

Katso Korunetti.fi uusimmat alennuskoodit, edut ja tarjoukset tammikuu 2022. Hyödynnä Korunetti.fi alennuskoodi ja säästä selvää rahaa. Olemme etsineet tälle sivulle verkkokaupan alekoodit, kampanjakoodit, tajouskoodit sekä tarjoukset.

Korunetti.fi-verkkokauppa myy netissä pääosin varsinaissuomalaisten kultaseppien valmistamia erilaisia hopea- ja kultakoruja. Kaikki tuotteet ovat aitoa kultaa tai hopeaa.

Valikoimasta löytyy kultaisena kastesormuksia, korvakoruja, kaula- ja ranneketjuja ja riipuksia. Hopeisena valikoima on hieman runsaampi ja saatavilla on myös muun muassa korusettejä, nilkkaketjuja, ristejä ja solmioneuloja edellä mainittujen lisäksi. Korunetti.fi myy myös Fossil-merkkisiä koruja. Sivustolle on myös mahdollista esittää toiveita tuotevalikoimasta. Yritys myy myös yksittäiskappaleita huuto.netissä.

Tilaukset toimitetaan veloituksetta kirjeenä suoraan kotiin, mutta alle 15 euron tilauksiin lisätään pientoimituslisä 1,50 euroa. Toimitusaika on n.2-7 päivää, kaikkia verkkokaupan tuotteita löytyy varastosta. Korunetti.fi hyväksyy maksutavoiksi tilisiirron, pankkien verkkomaksut, luottokortit, myös Visa Electron. Lisäksi maksaminen on mahdollista Klarnan ja Joustorahan kautta. Käyttämättömillä tuotteilla on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, mutta niistä tulee ensin sopia asiakaspalvelun kanssa.
Siirry Korunetti.fi -sivustolle tästä >> ( korunetti.fi )

Katso alennuskoodit ja uusimmat tarjoukset tästä