Kidster.fi alennuskoodit

Katso Kidster.fi uusimmat alennuskoodit, edut ja tarjoukset tammikuu 2022. Hyödynnä Kidster.fi alennuskoodi ja säästä selvää rahaa. Olemme etsineet tälle sivulle verkkokaupan alekoodit, kampanjakoodit, tajouskoodit sekä tarjoukset.

Kidster.fi-verkkokauppa tarjoaa laajan tuotevalikoiman tuotteitta pienille lapsille ja heidän vanhemmilleen helpottamaan arkea. Tuotteita löytyy lapsiperheiden kaikkiin tarpeisiin, liikkumiseen, syömiseen, nukkumiseen ja yleiseen asumiseen lapsen kanssa. Myös odottavat äidit on huomioitu.

Tuotevalikoima kattaa turvaistuimet ja kaukalot, syöttötuolit, sitterit, kestovaipat, äitiysvaatteet ja imetystyynyt. Kidster.fi-verkkokaupasta löytyy muun muassa Bambinexin, Catbird Babyn, Concordin, Delta Babyn, Doomoon, Dusky Moon, Itti Bittin, Janén, Natural Babyn, Nursen, Pabobon, Paolaa Marian ja Sleepytotin tuotteita. Kidster.fi-verkkokauppaan lisätään tuotteita päivittäin.

Kidsterin tilaukset voi tehdä verkkokaupan kautta tai lähettämällä asiakaspalveluun sähköpostia. Autoliiton jäsenet saavat 5% alennusta Concorin tuotteista. Toimitusaika on 2-5 arkipäivää maksun saapumisesta. Asiakas voi valita haluaako tuotteet toimitettavan Postin vai Matkahuollon kautta. Toimituskulut alle 100 euron tilauksissa ovat 4,90 eur, yli 100 euron tilausten toimituskulut ovat ilmaiset, ilmainen toimitus koskee vain Suomeen toimitettavia tuotteita. Tuotteet on myös mahdollista noutaa ilman toimituskuluja Kidsterin toimipisteestä. Tuotteet voi maksaa verkkopankkimaksun lisäksi Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla. Myös maksu Klarnan kautta onnistuu. Sähköpostitilauksissa maksutapana on tilisiirto. Normaali palautusoikeus 14 päivää, ei koske tuotteita, jotka valmistetaan/muunnellaan ostajan toiveiden mukaan.
Siirry Kidster.fi -sivustolle tästä >> ( kidster.fi )

Katso alennuskoodit ja uusimmat tarjoukset tästä